Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.psu.by/handle/123456789/10171Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Філіпенка, Уладзімір Сяргеевіч | - |
| dc.date.accessioned | 2015-03-13T20:36:36Z | - |
| dc.date.available | 2015-03-13T20:36:36Z | - |
| dc.date.issued | 2012 | - |
| dc.identifier.citation | Філіпенка, У.С. Гісторыя навейшага часу : вучэб.-метад. комплекс для студэнтаў спецыяльнасці 1-21 03 01 «Гісторыя». У 2 ч. Ч. 1 / У .С. Філіпенка. – Наваполацк : ПДУ, 2012. – 268 с. | ru_RU |
| dc.identifier.isbn | ISBN 978-985-531-302-2 (Ч.1) | - |
| dc.identifier.isbn | ISBN 978-985-531-301-5 | - |
| dc.identifier.uri | https://elib.psu.by/handle/123456789/10171 | - |
| dc.description.abstract | Змяшчае канспект лекцый па гісторыі навейшага часу перыяду 1918–1945 гг., тэматыку практычных заняткаў, спіс літаратуры для асноўнага і дадатковага вывучэння, тэматыку кантрольных работ для студэнтаў-завочнікаў, прыкладныя пытанні для іспыту, праграму курса гісторыі навейшага часу. Прызначаны для студэнтаў спецыяльнасці 1-21 03 01 «Гісторыя» гісторыка-філалагічнага факультэта. | ru_RU |
| dc.language.iso | be | ru_RU |
| dc.subject | Государственный рубрикатор НТИ - ВИНИТИ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::История. исторические науки | ru_RU |
| dc.subject | Государственный рубрикатор НТИ - ВИНИТИ::ГРАМАДСКІЯ НАВУКІ::Гісторыя. Гістарычныя навукі | ru_RU |
| dc.subject | новейшая история | ru_RU |
| dc.subject | навейшая гісторыя | ru_RU |
| dc.subject | история новейшего времени | ru_RU |
| dc.subject | гісторыя навейшага часу | ru_RU |
| dc.subject | найноўшая гісторыя | ru_RU |
| dc.title | Гісторыя навейшага часу. Ч. 1: вучэбна-метадычны комплекс | ru_RU |
| dc.type | Working Paper | ru_RU |
| dc.identifier.udc | УДК 94(4/7)"19" (075.8) | - |
| Appears in Collections: | УМК | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| УМК Филипенко Ч1.pdf | 2.37 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
