Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.psu.by/handle/123456789/11753
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСиваченко, Л. А.-
dc.contributor.authorКурочкин, Н. В.-
dc.contributor.authorКиркор, М. А.-
dc.contributor.authorБондарев, Р. А.-
dc.contributor.authorСиваченко, Т. Л.-
dc.date.accessioned2015-04-16T10:05:19Z-
dc.date.available2015-04-16T10:05:19Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВестник Полоцкого государственного университета. Серия B, Промышленность. Прикладные науки. - 2014. - № 11. – C. 52-58.ru_RU
dc.identifier.issn2070-1616-
dc.identifier.urihttps://elib.psu.by/handle/123456789/11753-
dc.description.abstractРассматривается новое технологическое оборудование для комплексной переработки пищевого сырья растительного происхождения. Приведена информация о новых образцах технологического оборудования для измельчения, классификации и смешивания растительного сырья; дана оценка перспектив технического использования и рекомендаций по применению их в различных отраслях перерабатывающей промышленности. Исходя из феноменологической оценки стадий переработки сырья растительного происхождения предлагается активизировать технологическую переработку на основе совершенствования механизмов воздействия на обрабатываемую среду. Это направление базируется на адаптивных методах организации рабочего процесса и повышения энергонапряженности оборудования.= Currently, the development of food industry development direction stimulates production of ingredients, concentrates and additives, flavorings and processing aids, instant products. Domestic food industry has deep experience in the production of these products, but the dynamics of turbulent development in this direction globally requires the creation of new technological equipment that is the aim of the work performed. On the skeleton of the phenomenological evaluation stages of processing raw materials of vegetable origin are encouraged to strengthen technological processing by improving mechanisms to influence the processing medium. This direction is based on adaptive methods of workflow and increase power density equipment. The article presents information about new samples of technological equipment for grinding, classification and mixing plant material, and assesses the prospects for their use and technical recommendations for their use in various process industries.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherПолоцкий государственный университетru_RU
dc.relation.ispartofВеснік Полацкага дзяржаўнага ўніверсітэта. Серыя B, Прамысловасць. Прыкладныя навукіbe_BE
dc.relation.ispartofHerald of Polotsk State University. Series B, Industry. Applied Sciencesen_EN
dc.relation.ispartofВестник Полоцкого государственного университета. Серия B, Промышленность. Прикладные наукиru_RU
dc.relation.ispartofseriesСерия B, Промышленность. Прикладные науки;2014. - № 11-
dc.rightsopen accessru_RU
dc.subjectПищевая промышленностьru_RU
dc.subjectПерерабатывающая промышленностьru_RU
dc.subjectПроцессы и аппараты пищевых производствru_RU
dc.subjectдробилки ударного действияru_RU
dc.subjectпереработка пищевого сырьяru_RU
dc.subjectизмельчители штифтовыеru_RU
dc.titleНовое технологическое оборудование для комплексной переработки пищевого сырья растительного происхожденияru_RU
dc.title.alternativeNew Technology Equipment for Comprehensive Food Processing Raw Plant Origin.ru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udc621.928; 621.926-
Appears in Collections:2014, № 11

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52-58.pdf546.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.