Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                
    
    https://elib.psu.by/handle/123456789/37008Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Paliashkevich, P. | ru_RU | 
| dc.contributor.author | Yakubouski, S. | ru_RU | 
| dc.contributor.author | Bulauka, Y. | ru_RU | 
| dc.date.accessioned | 2023-01-09T08:35:31Z | - | 
| dc.date.available | 2023-01-09T08:35:31Z | - | 
| dc.date.issued | 2017 | |
| dc.identifier.citation | Paliashkevich, P. Blend composition of heavy pyrolysis gas oil / P. Paliashkevich, S. Yakubouski, Y. Bulauka // European and National Dimension in Research = Европейский и национальный контексты в научных исследованиях : electronic collected materials of IX Junior Researchers' Conference, Novopolotsk, April 26-27, 2017 : in 3 parts / Ministry of Education of Belarus, Polotsk State University ; ed. Dr. Dzmitry Lazouski [et al.]. - Novopolotsk : PSU, 2017. - Part 3 : Technology. - P. 212-213. | ru_RU | 
| dc.identifier.uri | https://elib.psu.by/handle/123456789/37008 | - | 
| dc.description.abstract | The paper presents the experimental study of possibility of heavy pyrolysis tar refining to get a naphthalene fraction. According to the experimental data which was got with the help of the gas-liquid (GLC) chromatographic method of component composition of the heavier cut of pyrolysis gas oil of plant “Polymir”JSC “NAFTAN” is determined. | ru_RU | 
| dc.language.iso | en | ru_RU | 
| dc.publisher | Полоцкий государственный университет | ru_RU | 
| dc.title | Blend composition of heavy pyrolysis gas oil | ru_RU | 
| dc.type | Article | ru_RU | 
| dc.citation.spage | 212 | ru_RU | 
| dc.citation.epage | 213 | ru_RU | 
| Располагается в коллекциях: | European and National Dimension in Research. Technology. 2017 | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|
| 212-213.pdf | 73.92 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | 
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
