Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.psu.by/handle/123456789/38462
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧараўко, В. У.-
dc.contributor.authorАўсейчык, У. Я.-
dc.contributor.authorБараненка, В. В.-
dc.date.accessioned2023-05-16T05:32:49Z-
dc.date.available2023-05-16T05:32:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧараўко, В. У. Як падрыхтаваць, аформіць і паспяхова абараніць дыпломную работу : метадычныя ўказанні па выкананні дыпломных работ для студэнтаў спецыяльнасці 1-21 03 01 “Гісторыя (па напрамках)” / В. У. Чараўко, У. Я. Аўсейчык, В. В. Бараненка ; Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь, Полацкі дзяржаўны ўніверсітэт імя Еўфрасінні Полацкай. - Наваполацк, 2023. - 1,5 Мб (76 с.).-
dc.identifier.urihttps://elib.psu.by/handle/123456789/38462-
dc.description.abstractМетадычныя ўказанні прызначаны для дапамогі студэнтам-гісторыкам у справе падрыхтоўкі дыпломнай работы. Разглядаецца ўвесь шлях, пачынаючы ад выбару тэмы і заканчваючы абаронай работы. Указанні складзены ў адпаведнасці з дзеючымі нарматыўнымі дакументамі, якія рэгламентуюць змест і структуру дыпломнай работы, працэдуру яе падрыхтоўкі і абароны, а таксама афармленне. Падрабязна разгледжаны асаблівасці бібліяграфічнага апісання выкарыстанай літаратуры. Прыведзены парады адносна падрыхтоўкі тэкста даклада на абароне і адказаў на заўвагі рэцэнзента. У дадатках утрымліваюцца шматлікія прыклады афармлення асобных элементаў дыпломнай работы.ru_RU
dc.language.isoberu_RU
dc.publisherПолоцкий государственный университет имени Евфросинии Полоцкойru_RU
dc.titleЯк падрыхтаваць, аформіць і паспяхова абараніць дыпломную работу: метадычныя ўказанні па выкананні дыпломных работ для студэнтаў спецыяльнасці 1-21 03 01 “Гісторыя (па напрамках)”ru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Appears in Collections:Методические указания Гуманитарного факультета
3. Учебно-методическая документация

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Черевко и др_МУ.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.