Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://elib.psu.by/handle/123456789/8267
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Mota, M. | - |
dc.contributor.author | Yelshin, A. | - |
dc.contributor.author | Yelshina, I. | - |
dc.date.accessioned | 2015-01-15T11:02:12Z | - |
dc.date.available | 2015-01-15T11:02:12Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Mota Manuel, Alexander Yelshin, Inna Yelshina. Porous Media, Applications in Biotechnology // Encyclopedia of Industrial Biotechnology. - Published Online: 15 APR 2010. - DOI: 10.1002/9780470054581.eib493 (доступ к тексту статьи платный). | ru_RU |
dc.identifier.isbn | Online ISBN: 9780470054581 | - |
dc.identifier.uri | https://elib.psu.by/handle/123456789/8267 | - |
dc.description | Porous Media, Applications in Biotechnology [Пористых средах, применение в биотехнологии] | ru_RU |
dc.description.abstract | After describing the main characteristics of porous media (porosity, tortuosity, permeability, and diffusivity), the role of porous media in mass transfer is analyzed with the help of numerical examples. Significant differences between the behavior of inert and biological porous media with respect to the response to external factors are considered. Current and prospective applications of porous media in biotechnology and biomedicine are highlighted. | ru_RU |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.publisher | Wiley Online Library | ru_RU |
dc.subject | Biotechnology | ru_RU |
dc.subject | Биотехнология | ru_RU |
dc.subject | Промышленная биотехнология | ru_RU |
dc.title | Porous Media, Applications in Biotechnology | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
dc.identifier.doi | 10.1002/9780470054581.eib493 | - |
Располагается в коллекциях: | Публикации в зарубежных изданиях |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mota.pdf | 40.12 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.