Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://elib.psu.by/handle/123456789/30625
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chizh, V. | ru |
dc.contributor.author | Lavrinenko, A. | ru |
dc.date.accessioned | 2022-04-07T05:45:10Z | - |
dc.date.available | 2022-04-07T05:45:10Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Chizh, V. Improving Methods for the Assessment of the Innovative Potential of the Organization on the Example of OJSC «Berezovsky Cheese-Making Plant» / V. Chizh, A. Lavrinenko // European and National Dimension in Research = Европейский и национальный контексты в научных исследованиях : electronic collected materials of IX Junior Researchers' Conference, Novopolotsk, April 26-27, 2017 : in 3 parts / Ministry of Education of Belarus, Polotsk State University ; ed. D. Lazouski [et al.]. - Novopolotsk : PSU, 2017. - Part 2 : Economics. - P. 56-58. | ru |
dc.identifier.uri | https://elib.psu.by/handle/123456789/30625 | - |
dc.description.abstract | The essence of the innovative capacity has been determined. The proposed method of the integrated assessment of the innovation is based on two modules: scientific-technical and industrial-financial, which includes a number of indicators that characterize the innovative condition of the organization. Also, the innovative capacity has been analyzed on the example of OJSC "Berezovsky Cheese-making Plant" in accordance with this method. | ru_RU |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.publisher | Полоцкий государственный университет | ru_RU |
dc.title | Improving Methods for the Assessment of the Innovative Potential of the Organization on the Example of OJSC «Berezovsky Cheese-Making Plant» | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | European and National Dimension in Research. Economics. 2017 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
56-58.pdf | 73.84 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.