Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.psu.by/handle/123456789/30625
Название: Improving Methods for the Assessment of the Innovative Potential of the Organization on the Example of OJSC «Berezovsky Cheese-Making Plant»
Авторы: Chizh, V.
Lavrinenko, A.
Дата публикации: 2017
Издатель: Полоцкий государственный университет
Библиографическое описание: Chizh, V. Improving Methods for the Assessment of the Innovative Potential of the Organization on the Example of OJSC «Berezovsky Cheese-Making Plant» / V. Chizh, A. Lavrinenko // European and National Dimension in Research = Европейский и национальный контексты в научных исследованиях : electronic collected materials of IX Junior Researchers' Conference, Novopolotsk, April 26-27, 2017 : in 3 parts / Ministry of Education of Belarus, Polotsk State University ; ed. D. Lazouski [et al.]. - Novopolotsk : PSU, 2017. - Part 2 : Economics. - P. 56-58.
Аннотация: The essence of the innovative capacity has been determined. The proposed method of the integrated assessment of the innovation is based on two modules: scientific-technical and industrial-financial, which includes a number of indicators that characterize the innovative condition of the organization. Also, the innovative capacity has been analyzed on the example of OJSC "Berezovsky Cheese-making Plant" in accordance with this method.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.psu.by/handle/123456789/30625
Располагается в коллекциях:European and National Dimension in Research. Economics. 2017

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
56-58.pdf73.84 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.