Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.psu.by/handle/123456789/12939
Title: Уплыў аграэкатурызму на становішча традыцыйнай культуры харчавання беларусаў Падзвіння
Authors: Антановіч, А. С.
Issue Date: 2014
Publisher: Полоцкий государственный университет
Citation: Беларускае Падзвінне: вопыт, методыка і вынікі палявых і міждысцыплінарных даследаванняў : зборнік навуковых артыкулаў II міжнароднай навуковай канферэнцыі (Полацк, 17 - 18 красавіка 2014г.) : да 20-годдзя археалагічных і этнаграфічных экспедыцый ПДУ : у 2 частках . / Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь, Полацкі дзяржаўны ўніверсітэт ; [рэдакцыйная калегія : Д.У. Дук, В.А. Емяльянчык, А.І. Корсак, У.А. Лобач і іншыя]. - Наваполацк : ПДУ, 2014. - Ч.1. - С.141-144
Abstract: Прадстаўлены аналіз уплыву развіцця аграэкатурызму на становішча традыцыйнай культуры харчавання беларусаў Падзвіння. З развіццём агратурызму гаспадыні сядзіб пачалі аднаўляць амаль забытыя рэцэпты некаторых страў і тэхналогіі іх прыгатавання, знаёміць турыстаў з традыцыйямі харчавання беларусаў, збіраць рэцэпты беларускіх страў у старэйшага пакалення, распаўсюджваць беларускую кухню за межамі краіны.
Keywords: Этнаграфія
Фальклор
Беларускае Падзвінне-2014
харчаванне беларусаў Падзвіння
аграэкатурызм
традыцыйная культура беларусаў
URI: https://elib.psu.by/handle/123456789/12939
Appears in Collections:Беларускае Падзвінне. 2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Беларускае Падвінне_2014_1_с141-144_А.С. АНТАНОВІЧ.pdf238.92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.