Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.psu.by/handle/123456789/12939
Title: | Уплыў аграэкатурызму на становішча традыцыйнай культуры харчавання беларусаў Падзвіння |
Authors: | Антановіч, А. С. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Полоцкий государственный университет |
Citation: | Беларускае Падзвінне: вопыт, методыка і вынікі палявых і міждысцыплінарных даследаванняў : зборнік навуковых артыкулаў II міжнароднай навуковай канферэнцыі (Полацк, 17 - 18 красавіка 2014г.) : да 20-годдзя археалагічных і этнаграфічных экспедыцый ПДУ : у 2 частках . / Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь, Полацкі дзяржаўны ўніверсітэт ; [рэдакцыйная калегія : Д.У. Дук, В.А. Емяльянчык, А.І. Корсак, У.А. Лобач і іншыя]. - Наваполацк : ПДУ, 2014. - Ч.1. - С.141-144 |
Abstract: | Прадстаўлены аналіз уплыву развіцця аграэкатурызму на становішча традыцыйнай культуры харчавання беларусаў Падзвіння. З развіццём агратурызму гаспадыні сядзіб пачалі аднаўляць амаль забытыя рэцэпты некаторых страў і тэхналогіі іх прыгатавання, знаёміць турыстаў з традыцыйямі харчавання беларусаў, збіраць рэцэпты беларускіх страў у старэйшага пакалення, распаўсюджваць беларускую кухню за межамі краіны. |
Keywords: | Этнаграфія Фальклор Беларускае Падзвінне-2014 харчаванне беларусаў Падзвіння аграэкатурызм традыцыйная культура беларусаў |
URI: | https://elib.psu.by/handle/123456789/12939 |
Appears in Collections: | Беларускае Падзвінне. 2014 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Беларускае Падвінне_2014_1_с141-144_А.С. АНТАНОВІЧ.pdf | 238.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.