Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://elib.psu.by/handle/123456789/12939
Название: | Уплыў аграэкатурызму на становішча традыцыйнай культуры харчавання беларусаў Падзвіння |
Авторы: | Антановіч, А. С. |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Полоцкий государственный университет |
Библиографическое описание: | Беларускае Падзвінне: вопыт, методыка і вынікі палявых і міждысцыплінарных даследаванняў : зборнік навуковых артыкулаў II міжнароднай навуковай канферэнцыі (Полацк, 17 - 18 красавіка 2014г.) : да 20-годдзя археалагічных і этнаграфічных экспедыцый ПДУ : у 2 частках . / Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь, Полацкі дзяржаўны ўніверсітэт ; [рэдакцыйная калегія : Д.У. Дук, В.А. Емяльянчык, А.І. Корсак, У.А. Лобач і іншыя]. - Наваполацк : ПДУ, 2014. - Ч.1. - С.141-144 |
Аннотация: | Прадстаўлены аналіз уплыву развіцця аграэкатурызму на становішча традыцыйнай культуры харчавання беларусаў Падзвіння. З развіццём агратурызму гаспадыні сядзіб пачалі аднаўляць амаль забытыя рэцэпты некаторых страў і тэхналогіі іх прыгатавання, знаёміць турыстаў з традыцыйямі харчавання беларусаў, збіраць рэцэпты беларускіх страў у старэйшага пакалення, распаўсюджваць беларускую кухню за межамі краіны. |
Ключевые слова: | Этнаграфія Фальклор Беларускае Падзвінне-2014 харчаванне беларусаў Падзвіння аграэкатурызм традыцыйная культура беларусаў |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://elib.psu.by/handle/123456789/12939 |
Располагается в коллекциях: | Беларускае Падзвінне. 2014 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Беларускае Падвінне_2014_1_с141-144_А.С. АНТАНОВІЧ.pdf | 238.92 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.