Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.psu.by/handle/123456789/12939
Название: Уплыў аграэкатурызму на становішча традыцыйнай культуры харчавання беларусаў Падзвіння
Авторы: Антановіч, А. С.
Дата публикации: 2014
Издатель: Полоцкий государственный университет
Библиографическое описание: Беларускае Падзвінне: вопыт, методыка і вынікі палявых і міждысцыплінарных даследаванняў : зборнік навуковых артыкулаў II міжнароднай навуковай канферэнцыі (Полацк, 17 - 18 красавіка 2014г.) : да 20-годдзя археалагічных і этнаграфічных экспедыцый ПДУ : у 2 частках . / Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь, Полацкі дзяржаўны ўніверсітэт ; [рэдакцыйная калегія : Д.У. Дук, В.А. Емяльянчык, А.І. Корсак, У.А. Лобач і іншыя]. - Наваполацк : ПДУ, 2014. - Ч.1. - С.141-144
Аннотация: Прадстаўлены аналіз уплыву развіцця аграэкатурызму на становішча традыцыйнай культуры харчавання беларусаў Падзвіння. З развіццём агратурызму гаспадыні сядзіб пачалі аднаўляць амаль забытыя рэцэпты некаторых страў і тэхналогіі іх прыгатавання, знаёміць турыстаў з традыцыйямі харчавання беларусаў, збіраць рэцэпты беларускіх страў у старэйшага пакалення, распаўсюджваць беларускую кухню за межамі краіны.
Ключевые слова: Этнаграфія
Фальклор
Беларускае Падзвінне-2014
харчаванне беларусаў Падзвіння
аграэкатурызм
традыцыйная культура беларусаў
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.psu.by/handle/123456789/12939
Располагается в коллекциях:Беларускае Падзвінне. 2014

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Беларускае Падвінне_2014_1_с141-144_А.С. АНТАНОВІЧ.pdf238.92 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.