Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.psu.by/handle/123456789/37398
Название: Improvement of the enterprise competitive strategy
Авторы: Golovina, N.
Banzekulivaho Muhizi John
Дата публикации: 2016
Издатель: Полоцкий государственный университет
Библиографическое описание: Golovina, N. Improvement of the enterprise competitive strategy / N. Golovina, J. Banzekulivaho // European and National Dimension in Research = Европейский и национальный контексты в научных исследованиях : electronic collected materials of IX Junior Researchers' Conference, Novopolotsk, April 27-28, 2016 : in 3 parts / Ministry of Education of Belarus, Polotsk State University ; ed. Dr. Dzmitry Lazouski [et al.]. - Novopolotsk : PSU, 2016. - Part 2 : Economics. - P. 36-37.
Аннотация: The article deals with the theoretical aspects of the "products competitiveness" concept, key factors that influence it. "Novopolotsk bakery plant" (the branch office of "VitebskHlebProm") is the object of research in practical part. The work identifies the existing strategies weak sides in order to improve the competitiveness of products and suggest ways of improvement.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.psu.by/handle/123456789/37398
Располагается в коллекциях:European and National Dimension in Research. Economics. 2016

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
36-37.pdf60.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.