Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.psu.by/handle/123456789/37550
Название: Improvement of package of dairy products from the point of view of logistics
Авторы: Kovalyova, G.
Samoilava, H.
Дата публикации: 2014
Издатель: Полоцкий государственный университет
Библиографическое описание: Kovalyova, G. Improvement of package of dairy products from the point of view of logistics / G. Kovalyova, H. Samoilava // European and National Dimension in Research = Европейский и национальный контексты в научных исследованиях : electronic collected materials of IX Junior Researchers' Conference, Novopolotsk, April 22-23, 2014 : in 3 parts / Ministry of Education of Belarus, Polotsk State University ; ed. Dr. Dzmitry Lazouski [et al.]. - Novopolotsk : PSU, 2014. - Part 2 : Economics. - P. 108-112.
Аннотация: This article describes the concept of package, its functions, criteria of classifications, its major characteristics, the strategy of its creation and consumer psychology in choice of products. The types of package of dairy products of JSC Orshansky Dairy Combine are examined. Their advantages and disadvantages are also discovered. The example of the English retailer Asda, in which milk production is packed in so-called "Green Bottle", is considered as a way to package improvement.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.psu.by/handle/123456789/37550
Располагается в коллекциях:European and National Dimension in Research. Economics. 2014

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
108-112.pdf81.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.