Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.psu.by/handle/123456789/30639
Название: Improving the Competitiveness of the Enterprise Baking Industry
Авторы: Borozna, A.
Banzekulivaho Muhizi John
Дата публикации: 2017
Издатель: Полоцкий государственный университет
Библиографическое описание: Borozna, A. Improving the Competitiveness of the Enterprise Baking Industry / A. Borozna, J. Banzekulivaho // European and National Dimension in Research = Европейский и национальный контексты в научных исследованиях : electronic collected materials of IX Junior Researchers' Conference, Novopolotsk, April 26-27, 2017 : in 3 parts / Ministry of Education of Belarus, Polotsk State University ; ed. D. Lazouski [et al.]. - Novopolotsk : PSU, 2017. - Part 2 : Economics. - P. 92-94.
Аннотация: This article considers the theoretical aspects of improving the competitiveness of enterprise of the baking industry. The significance of competitiveness in the development of the enterprise is determined. The results of the analysis of the competitiveness of enterprise of the baking industry and the strategic directions of its improvement are introduced.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.psu.by/handle/123456789/30639
Располагается в коллекциях:European and National Dimension in Research. Economics. 2017

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
92-94.pdf85.26 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.